maandag 1 april café open 22.00 uur

dinsdag 2 april kooravond en café 22.00 uur

woensdag 3 april sliptong eten

donderdag 4 april Yorick van Norden en Anne Soldaat

Afbeeldingsresultaat voor yorick van norden en anne soldaat

“Helden als Gene Clark, Harry Nilsson, Gram Parsons, Nick Drake en Ronnie Lane die als nadelig gevolg van de canonisering van de popmuziekgeschiedenis nogal eens over het hoofd worden gezien. Slechts gewapend met twee akoestische gitaren gaan we proberen tot de essentie van de liedjes te komen.”, aldus Yorick van Norden. In de muziekvoorstelling Unsung Heroes – waarmee Anne Soldaat en Yorick van Norden op het moment in het theater staan – worden artiesten geëerd die het verdienen om niet vergeten te worden. Lees hieronder een mooi stuk van Anne Soldaat over waarom hij zijn Unsung Heroes eert.

vrijdag 5 april eetcafe

zaterdag 6 april middag en avond café open

zondag 7 april  Jan Hylkema en Footprints

Afbeeldingsresultaat voor jan hylkema footprints

Jan Hylkema en footprints – jazz

Footprints speelt eigen stukken maar ook bewerkingen van Monk, Zappa en Wayne Shorter. Jazzy en funky repertoire met de blues als basis.

Footprints bestaat uit:
Jan Hylkema: Gitaar
Peter Hagman: bas
Don Weenink: Drums

Footprints zijn te horen geweest op de Jazz festivals van Gorinchem, Breda, Bergen op Zoom, Leiden en Amersfoort.

maandag 8 april café open 22.00 uur

dinsdag 9 april kooravond en café open 22.00 uur

woensdag 10 april sliptong eten

donderdag 11 april boek en café met Jaap Robben

vrijdag 12 april eetcafé

zaterdag 13 april middag en avond café open

zondag 14 april free for silver 17.00 uur

Three for Silver is een Amerikaans rootstrio dat in april 2019 op tournee gaat in Nederland en daarbij de Harmonie aandoet. De band heeft de diepe bassen en lage gegrom van Lucas Warford en de pure klanken en aangrijpende melodieën van zanger en accordeonist Willo Sertain. Hun muziek zal je wegblazen, dus mis je kans niet om Three for Silver live te zien optreden.De band, die uit Portland, Oregon komt, heeft een grote aanhang in Europa en ze hebben zelfs opgetreden op plaatsen als het Russische Verre Oosten. Nu komen ze voor het eerst naar Nederland , spelen in Hoorn op een festival , slapen in Edanm en hebben dus nog wat tijd om op deze zondagmiddag te komen spelen in de Harmonie..

Three for Silver

maandag 15 april café open 22.00 uur

dinsdag  16 april  zangkoor en café open 22.00 uur

woensdag 17 april sliptong eten

donderdag 18 april Libanees Buffet

dit buffet is volgeboekt

vrijdag 19 april eetcafé

zaterdag 20 april middag en avond café open

zondag 21 april paas

17.00 UUR Ted Bos en de Remains

De band brengt een urgente, energieke mix van blues; soul, pop en rock, gespeeld door gepassioneerde muzikanten. Eigen muziek maar toch herkenbaar. Groovend, melancholisch en recht in je bek.

Voor dit optreden bestaat de band uit:
Theo (Ted) Bos – gitaar en zang
Manfred de Rooy – bas
Joris de Haan – gitaar

En special guests:
Ro Krom – drums
Torsten Stähler – harmonica

maandag 22 april café gesloten

dinsdag 23 april zangkoor en café 22.00 uur

woensdag 24 april sliptong eten

donderdag 25 april de Harmonie Pub Quiz

vrijdag 26 april eetcafé

zaterdag 27 april

In de middag vanaf 14.00 uur komen een groot aantal eindejaars- leerlingen van een professionele muziekopleiding op het eiland Wight laten horen waar ze trots op zijn.

ze spelen tussen 14.00 en 16.00 uur en 17.00 en 19.00 uur

Koningsdag, zaterdag 27 april, LIVE muziek vanaf 14.00 uur

Dit jaar komt uit Engeland het gezelschap ‘Platform One’ optreden op deze  koningsdag.. Het zijn leerlingen die in het laatste jaar zitten van de muziekopleiding ‘Platform One’, van het Isle of Wight. Jaarlijks hebben zij een optreden op het bekende Isle of Wight festival. Zij vormen de hele middag verschillende bandjes, voor ieder wat wils, ze spelen covers, waaronder pop, rock, motown en funk.

.Afbeeldingsresultaat voor platform one isle of wight

Leuke bandjes middag

‘s avonds 21.00 uur
Ruud de vries – funky XL

Tenorsaxofonist Ruud de Vries is van vele markten thuis en hij weet zijn muzikale horizon doorlopend te verbreden. Met zijn Funky XL band komen vele stijlen samen tot bruisende partyjazz, gespeeld met een onmiskenbaar funky attitude.

Met een onderscheidend saxofoongeluid laten Ruud de Vries en zijn band je genieten en dansen op funk, latin, boogaloo, afrobeat en soul waarbij je ook actuele popnummers voorbij hoort komen. Tonight is gonna be a Good Night!

zondag 28 april 17.00 uur STEELSTREET

Afbeeldingsresultaat voor steelstreet band nl

akoestische eigen werk pop

na afloop om 20.00 uur Nazsca

Edam Volendam band met eigen werk try out

nazca

maandag 29 april café open 22.00 uur

dinsdag 30 april

Het Libanees Buffet van Mina  opgeven info@#harmonie-edam.nl

heerlijkheden en oude gerechten uit Libanon zoals:

falafel – Libanese rollen met spinazie, kip of rundvlees, Libanese rijst  met linzen en gebakken uitjes (vegetarisch), Beirut food (diverse groente roti rijst ,kruiden, gehakt , amandelen en rozijnen)groenteschotel,  fattoush (salade schotel met gefrituurd brood, peterselie, munt, bosui, tomaten, komkommer,granaatappel, sla en dressing citroensap, sumak en olijfolie)) kibbeh Burghul  (granen gemalen met biefstuk en gevuld met rundergehakt en uitjes)divers brood, humus en nog meer en meer bijzondere Libanese heerlijkheden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

kosten zijn 19,50 per persoon

opgeven info@harmonie-edam.nl