woensdag 1 april sliptong eten

Freddy en Francine (USA) 2100 uur

Freddy & Francine

kaarten alhier

een nieuwe naam van dit Amerikaanse duo dat soul, pop, folk en americana mengt tot een heel fris en energiek geheel. Denk aan iets gesitueerd tussen Mandoline Orange, Lake street Dive, Birds Of Chicago. Afzonderlijk van elkaar ontwikkelde de een al een comedy TV show die door ABC is aangeschaft en de ander speelde 500 shows in een broadway musical in de rol van Carl Perkins.  Beiden zijn  ze gezegend met een stem van heb ik jou daar diep in de soul gedrenkt. Freddy & Francine werken in de zomer van 2019 aan nieuw materiaal dat naar verwachting begin 2020 zal verschijnen.  Luister hier en oordeel zelf:

A few highlights: https://www.youtube.com/watch?v=2zRPLdfSYHU, https://www.youtube.com/watch?v=zIsVBBMYEm0

foto’s https://www.dropbox.com/sh/nfs61l25rlggqju/AACOXfH17kNF697Zy3you6C4a?dl=0

donderdag 9 april café avond

vrijdag 10 april eetcafé

zaterdag 11 april café avond

zondag 12 april paas met nancy and the Sinatra,s vijf uur

rhtme and blues band from de Friese Wouden 1700 uur

maandag 13 april café gesloten

dinsdag 14 april kooravond en café open 22.00 uur

woensdag 15 april sliptong eten

donderdag 16 april

concert Leonie jansen

vrijdag 17 april eetcafé

zaterdag 18 april

middag en avond café pen

zondag 19 april

De alk About Music 75 jaar Vrijheid Editie

arten alhier

maandag 20 april café open 22.00 uur

dinsdag 21 april kooravond en café open 22.00 uur

woensdag 22 april sliptong eten

donderdag 23 april concert Tim en zoon Jackson Grimm

vrijdg 24 april eetcafé

zaterdaag 25 april café open

zondag 26 april Mike Spine vijf uur

vrij toegang

Mike Spine is a Seattle born and Seattle/Europe based musician who has played hundreds of shows across the globe since 1995. Spine’s decade-old punk rock …

maandag 27 april Koningsdag

Overdag café open

18.00 uur Some Bands from the Island of Wight

Koningsdag in de Harmonie

Tijdens Koningsdag 2020 komen in de Harmonie Edam een aantal Engelse Bands op bezoek Ze komen van het festival The Island Oof White en hebben een uitsptapje naar Nederland Ze treden van 18.00 tot 22.00 uur’s avonds op in diverse bands .Het gezelschap komt Uit Engeland en treedt op onder de naam ‘Platform One’ Het zijn leerlingen die in het laatste jaar zitten van de muziekopleiding ‘Platform One’, van het Isle of Wight.

Jaarlijks hebben zij een optreden op het bekende Isle of Wight festival. Zij vormen de hele avond verschillende bandjes, voor ieder wat wils, ze spelen covers, waaronder pop, rock, motown en funk. Aanvang 18.00 uur toegang vrij.

dinsdag 28april kooravond en café open 22.00 uur

woensdag 29 april sliptong eten