woensdag 1 sliptong eten

vrijdag 3 juni eetcafé

zaterdag 4 juni gesloten voor feestje

neil young cover

zondag 5 juni 18.00 uur (uurtje later ivm borrel zang Edam )  Neil Young Cover Band van Marken .

maandag 6 juni Bridge avond

dinsdag 7 juni zangkoor en café

woensdag 8 juni sliptong eten

donderdag 9 juni concert 2100 uur

kaarten alhier te boeken

All The Kings Daughters

all the kings daughters

Twee gouden keeltjes, één tweeling. De Haarlemse Nina en Laura Philips zou je kunnen kennen als de zangeressen van Rilan & The Bombardiers, maar de twee zijn ook al een tijdje als duo bezig. Eigenlijk al vanaf hun vijftiende, maar twee jaar geleden gaven ze ook een naam aan hun samenspel: All The King’s Daughters. Met hun folk en pop speelde All The King’s Daughters bij de release van hun eerste EP ‘Because I wanted to’ The Irrational Library helemaal vol. Tijd om eens te checken waar deze meiden hun inspiratie vandaan halen en wat er in hun platenkast staat.

vrijdag 10 juni eetcafé

zaterdag 11 juni verhuurd voor feestje

zondag 12 juni Tiger Hooch met Panda Panda

panda panda

maandag 13 juni  CAFE GESLOTEN

dinsdag 14 juni koor en tien uur café

woensdag 15 sliptong eten

donderdag 16 Gareth Pearson fabuleus gitarist / zang UK

kaarten 10 euro

kaarten alhier te boeken

gareth pearson

vrijdag 17 Freek de Jonge voorstellingen om 20.00 uur en 22.00 uur

freek

Vrijdag de 17e juni komt Freek de Jonge Try outen en er zijn nog enkele kaarten a 11,50 te bestellen voor beide voorstellingen van 20.00 en 22.00 uur via een mail aan : info@harmonie-edam.nl of facebook
Waqt gaat hij doen ?
Voor het Midzomerzaanfestival heb ik een speciaal programma samengesteld uit wat ik in de loop der jaren over de Zaanstreek heb geschreven.Dat varieert van bidden bij de snackbar tot van mijn geloof vallen door Bill Haley en ook speelt Karel Appel nog een bijzondere rol. Een aantal van de teksten die ik ga gebruiken wil ik graag uitproberen in café De Harmonie. Misschien ook nog een liedje bij de piano.

zaterdag 18 verhuurd voor feestje

zondag 19 jump back R en Blues Band

jump back

Jump Back speelt al meer dan twaalf jaar een spetterende mix van rhythm & soul, jump & jive en een vleugje latin. Geënt op het beste wat de fifties aan dans- en luistermuziek te bieden hebben. Het speelplezier spat er van af. Dus geen lange pauzes, sterallures of plat gespeelde standards! In plaats daarvan drie sets lang meeslepende dansmuziek en onvervalste tearjerkers.

maandag 20 tien uur concert 20.00 uur

kaarten 15 euro

kaarten hier te boeken

susana raya en ja