Arrangementen met de fluisterboot
zie ook de website www.fluisterbootedam.nl

 

 

fluisterboot

 

HIER KAN JE EEN FLUISTERBOOT RESERVEREN

1.Varen met de fluisterboot
ook voor kleine groepen

Edam  ontdekken vanaf het water met een fluisterbootje.
Per boot betaalt U € 22,50 per uur en er kunnen maximaal 7 personen in het bootje.Deze vaartocht duurt ongeveer 1 uur en is goed te combineren met andere bezienswaardigheden , koffie met gebak , lunch of diner in het 150 jaar oude café-pension de Harmonie.

2. Speciaal bier en Kaasproeverij 26,50 per persoon
Minimaal 10 personen

Het Café-Pension de Harmonie is gelegen aan de voorhaven in Edam tegenover een aantal kaaspakhuizen waarvan er nog een open is voor bezichtiging en een kaasproeverij.
Sinds 1916 worden er in het traditionele kaaspakhuis “De Koophandel” aan de Voorhaven , te Edam, kazen gekeerd. U kunt proeven van alle kazen uit het assortiment van de Gestam BV in een  vriendelijke en eigentijdse sfeer. Op verzoek kunt U een kijkje nemen in het pakhuis.  Daarna bezoeken we het café-pension de Harmonie waar we speciaal bier kunnen genieten voor we aan tafel gaan voor een uitstekende kaasfondue.

3. Fluisterbootjes wandeling  Edam inclusief lunch en diner  /     Vanaf 42,50 per persoon minimaal 14 personen

Uw gezelschap wordt in Edam welkom geheten in café-pension de Harmonie waar we  met uitzicht op de gracht die de binnenstad met de haven verbind een heerlijke lunch genieten  Deze bestaat uit diverse broodsoorten en beleg inclusief 1 koffie of thee en een glas melk.Na de lunch neemt onze gids U mee voor een  een rondleiding door het oude gedeelte van de stad Edam met zijn vele monumenten.We bezoeken het Edamse Museum en de Grote Kerk waarna we met een fluisterbootje ( maximaal 7 pers. per fluisterbootje ) Edam nog eens  voor een klein uurtje vanaf het water bezichtigen.. We sluiten de dag af met een Indonesisch buffet van de Aziatische kok van de Harmonie.

4.Met de fluisterboot naar het Fort Edam
alleen woensdag / 21 EURO PER PERSOON
(MET SLIPTONG BUFFET 40 EURO p.p)

Uw gezelschap wordt in Edam welkom geheten in café-pension de Harmonie waar we  met uitzicht op de gracht die de binnenstad met de haven verbind een heerlijke lunch genieten  Deze bestaat uit diverse broodsoorten en beleg inclusief 1 koffie of thee en een glas melk. Na de lunch stapt U in de fluisterboot waarmee U zelf kan varen  en maakt een een tochtje van een klein uur door de prachtige historische binnenstad van Edam waar bij U uiteindelijk afmeert bij  de Zeesluis nabij de Haven.

Daar wordt U opgevangen door de Gids van het Fort Edam die U over de bezienswaardige sluis naar het Fort begeleid waar U na een kopje koffie een rondleiding krijgt door en rondom het Fort Edam Na afloop kunt U indien gewenst aanschuiven bij het Sliptong buffet in de HARMONIE..

Uiteraard zijn er in overleg meerdere mogelijkheden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Mail voor nadere informatie naar: info@harmonie-edam.nl