rijsttafel

Rijsttafel: 19,50 per persoon

Rendang,Babi Ketjap,Makarel Pedis,Ajam Besengek,Sajoer Lodeh,Oerap Boentjis,Daging ,moor Djawa,Sateh Kambing, ,Geserveerd met Nasi koening, Nasi putih, Seroendeng, Atjar Tjampoer, Sambal Badjak,

Op Woensdag eten we Sliptong van een buffet met salades , groentes en farm friites

19,50 per persoon

harmonie eten

Op vrijdag is er vanaf 18.00 uur eetcafé met het volgende menu

menu sate

ons menu op vrijdag

Biefstuk 17,50, satsé 15,50 vega 12,50 per persoon

STARTERS

Kippenbouillon met Wonton

Thaise Pasta Salade  (V)

MAIN

met Farmfrites en Frisse Komkommersalade

Saté Ajam met Gado Gado

Lasagna Napolitana  (V)

Biefstuk van de Haas met Rode Wijnsaus

DESSERTS

Roomijs Sorbet

Chocolade Truffeltaart

KIDS

Schnitzel met Patat Frites en Appelcompote

2 bolletjes Room IJs met Slagroom

op zondag kan je altijd eten wat de band eet:

eten wat de band eet tekst

Onze buffetten voor uw feest of party (minimaal 20 personen)

19,50 per persoon

BUFFETTEN

 

BUFFET   THAIS

 

Massaman Curry  (Rundvlees uit Chiang Mai)

Koong Chu Chi  (Garnalen in pikante saus)

Tam Taeng) (Frisse Groente Salade)

Tod Man Pla (Vis koekjes met Dipsaus)

Panaeng Gai (Rode Curry met Kip)

Pad Pak Roeam Mid (Vegetarische Verrukking uit de wok)

 

Met Gestoomde Jasmijn Rijst (Khao Suay)

 

BUFFET   ITALIAANS

 

Penne met Parmaham, zongedroogde tomaten en Parmezaan

Saltimbocca (Kalfsoester met Salie en witte wijn)

Caponata (Aubergines met Tomaten, Kappertjes en Olijven

Knapperige lamskoteletjes met Parmezaans kruidenjasje

Salade Caprese (Tomaat, Mozzarella en Basilicum)

Italiaanse Gehaktballetjes in Tomatensaus

Vis uit de oven met Oregano en Broodkruim

 

Met Foccacia, Kruidenboter en Olijventapenade

 

BUFFET   INDISCHE   RIJSTTAFEL

 

Babi Ketchap (Gestoofde Procureur in zoete ketjap saus)

Sajoer Lodeh (Exotische groenten in licht gekruid kokosnat)

Rendang (Licht pittige Rundvlees Curry)

Udang Gari (Gamba’s met paprika in kerriesaus)

Ajam Besengek (Kippendijen in romige tamarinde-kokos saus

Oerap Kousenband (Kousenband met gekruide kokosrasp)

Gereserveerd met Nasi Koening, Kroepoek, Atjar Tjampoer (zoet/zuur) en Sambal

 

TAPAS/BORREL HAPJES

 

KOUD

Gemarineerde Olijven  (V)

Gevulde mini paprika met geitenkaas  (V)

Fris hapje van Carpaccio en Pecorino

Wraprolletjes met gerookte Zalm

Toastje met Paling op Oosterse wijze

Oosterse Kerstomaatjes  (V)

WARM

Caprese Spies  (V)

Thaise Viskoekjes

Chorizo in witte wijn

Albondiga’s (gehaktballetjes intomatensaus)

Calamari met citroenmayonaise (gefrituurde inktvisringen)

Tofu spiesje met Korianderpesto  (V)

Thaise Beef Saté