Hotel-Pension De Harmonie Edam

 Prijzen 2022 – inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting €2,75 p.p.p.n

  • Eenpersoonskamer       €75,-
  • Tweepersoonskamer     €95,-
  • Driepersoonskamer       €125,-
  • Vierpersoonskamer       €145,-
  • Studio                            €155,-

 Voor een mooi weekeind weg of kleine vakantie in eigen land is De Harmonie, gelegen in het pittoreske Edam te midden van de mooie polders van Noord Holland, een prima alternatief voor een vakantie in het buitenland.

In deze corona crisis houdt ook De Harmonie zich vanzelfsprekend  aan de landelijke regels van het RIVM en het protocol van Koninklijke Horeca Nederland. Dit betekent voor de hotel gasten dat er tot een bepaald aantal personen ontbijt geserveerd wordt in de ontbijtruimte. Bij een grotere bezetting kan het ontbijt op de kamer gebracht worden. Dat geldt ook voor het diner op woensdag, donderdag en vrijdag. Ook op het terras en in het café wordt de ‘anderhalve meter afstand’ gehanteerd.

Alle hotelkamers zijn voorzien van eigen opgang zodat gasten in alle vrijheid de kamer kunnen betreden nadat de sleutels van de buiteningang en de kamer in ontvangst genomen zijn. De kamers kunnen dan ook beschouwd worden als kleine appartementen, allen voorzien van badkamer, toilet en keukenblok.

Activiteiten

Wat maakt De Harmonie tot een aantrekkelijk verblijf? Naast de ruime hotelkamers / kleine appartementen (score: ruim een 8 bij booking.com ) bieden wij fietsverhuur voor een tochtje rondom Edam, fluisterbootverhuur voor een rondvaart door de grachten van de stad Edam, hebben wij regelmatig live muziek in de namiddag en vooravond, is het heerlijk toeven op het mooie terras langs de gracht en op woensdag, donderdag en vrijdag is onze keuken open voor een maaltijd (woensdag sliptong buffet, donderdag en vrijdag a la carte )

Let op: gasten kunnen inchecken tot 20:00 uur. Bij een latere aankomst dient men telefonisch contact op te nemen met de receptie. In het hotel serveert men het ontbijt tussen 08:00 en 10.00 uur. Honden zijn alleen toegestaan na overleg en hiervoor worden extra kosten berekend.

Omgeving

Edam is een plaats met leuke winkeltjes en gezellige terrassen. Watersportliefhebbers kunnen er ook hun hart ophalen; Edam ligt immers aan het prachtige IJsselmeer. Vanuit Edam is het een half uur met de auto naar Amsterdam. Dichtbij hotel De Harmonie vertrekt ook frequent een rechtstreekse bus naar de hoofdstad. In de buurt liggen leuke plaatsjes als Volendam, Hoorn en Marken.

Faciliteiten en regels

 Het hotel heeft zes kamers/appartementen Check-in is vanaf 15:00 tot 20:00 Check-out vanaf 10:00 tot 11:00 Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 20:00 uur. Bij een latere aankomst dient men telefonisch contact op te nemen met de receptie. Een extra bed plaatsen is voor enkele kamers mogelijk De kamers hebben gratis WiFi: In de directie nabijheid van het hotel is het parkeren gratis. Huisdieren zijn alleen toegestaan na overleg., hiervoor worden extra kosten gerekend. Bagage kan tijdelijk opgeslagen worden Er is een wasmachine en droger ter beschikking van de gasten.